Brit Floyd s písněmi Pink Floyd se představí i v Česku

07.06.2012 16:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Brit Floyd
© facebook interpreta
Brit Floyd, jednu z největších Pink Floyd show na světě, si budou moct užít i fanoušci v Česku! Na podzim 18. října se produkce zastaví i v pražské O2 areně, kde předvedou zbrusu novou show "A Foot In The Door".

Tento program představí všechny zásadní skladby z dílny Pink Floyd tak, jak je vybrali osobně členové této legendární formace. Představení vytvořil Damian Darlington speciálně pro Brit Floyd u příležitosti oslav zcela nové oficiální nahrávky "Best Of Pink Floyd". Seskupení divákům představí speciální bonus v podobě celé třiadvacetiminutové úchvatně ztvárněné skladby "Echoes", kterou Pink Floyd vydali na albu "Meddle" z roku 1971. Nebude chybět ani výběr z asi nejznámějšího titulu "The Wall".

V rámci "A Foot In The Door" představí Brit Floyd následující skladby: Hey You, See Emily Play, The Happiest Days of Our Lives, Another Brick In The Wall (pt 2), Have A Cigar, Wish You Were Here, Time, The Great Gig In The Sky, Money, Comfortably Numb, Echoes, High Hopes, Learning To Fly, The Fletcher Memorial Home, Shine On You Crazy Diamond, Brain Damage, Eclipse a Run Like Hell.

Vstupenky jsou k prodeji od 8. června ve sběrnách Sazka sázková kancelář a.s., jejich cena se pohybuje od 950 Kč do 1 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY