Klub Roxy zve na koncert Far East Movement

24.05.2012 07:49 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Far East Movement
© Universal Music
Far East Movement jsou v právě v kurzu a směřují do Prahy představit své nové, čerstvě vydané album "Dirty Bass". Těšit se na ně můžete 17. července v pražském klubu Roxy.

Far East Movement vznikli v roce 2003 v Los Angeles. Název skupiny je odvozen od jedné z jejích skladeb. Muzikanti směle vytvářejí jedinečný žánrový crossover mezi hip hopem, popíkem, electrem a taneční hudbou a nebojí se zabrouzdat i v temnějších vodách. Far East Movement mají celkem čtyři členy, tři zakládající, mezi něž patří rappeři Kev Nish, Prohgress a Jae Choungovi, a domácího DJe Virman. V roce 2010 se kapela upsala velkému zahraničnímu vydavatelství Cherry Tree Records, pod kterým mimo jiné hnízdí i LMFAO. Od té doby FEM vydali dvě desky ("Free Wired", 2010) a úplně novou "Dirty Bass" (vydána 18. 5. 2012).

"Jsme skutečně nadšeni, že pořádáme právě koncert Far East Movement. Když jsme je v Praze poprvé uvedli coby předskokany LMFAO letos v únoru, všem naprosto učarovali. FEM jsou také známí častou spoluprací s velkými jmény; nedávno tvořili například s kubánsko-americkým rapperem Pitbullem, kterého do ČR přivezeme ne náhodou přesně o měsíc dříve. Zkrátka, Far East Movement je kapela, o jejíž koncert se nechcete nechat připravit!" sdělil zástupce promotérské agentury Fource Entertainment, která koncert připravuje.

Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketpro a online na Ticketpro.cz za 440 Kč (+ poplatky). Klub se otevírá v osm hodin večer a show začíná o hodinu později.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY