Jennifer Lopez roztančí na konci října Prahu

22.05.2012 15:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jennifer Lopez
© http://www.worldmusicawards.com/
Největší hvězda latino popu vyslyšela prosby svých fanoušků a vyjede na své vůbec první světové turné, v rámci kterého zavítá i do pražské O2 areny. Všechny přítomné zvedne ze sedadel a roztančí v pátek 26. října.

Jennifer Lopez, kterou všichni v šoubyznysu znají pod uměleckým jménem J.Lo, prožívá úžasné a prací nabité období. Loni vydala úspěšné album "Love?", druhou sezonu vystupuje jako porotce v talentové soutěži American Idol, 18. května měl americkou premiéru její nejnovější film "What to Expect When You're Expecting" (v ČR bude uveden pod názvem "Jak porodit a nezbláznit se"). Letos vydala veleúspěšný singl "Dance Again", chystá další album a vyjíždí na světové turné...

"Love?" je jejím v pořadí sedmým studiovým albem. Vyšlo v dubnu 2011 a obsahuje mimo jiné hity jako "On The Floor", "I‘m Into You" nebo "Papi". Video ke skladbě "On The Floor" je s počtem zhlédnutí převyšujícím 541 milionů nejúspěšnějším hudebním videem, které kdy nějaká zpěvačka umístila na YouTube. Singl "Dance Again", který vyšel letos v dubnu a měl by se objevit na připravovaném albu, nejen aktuálně válcuje hitparády na celém světě, ale dal i název připravovanému světovému turné. To bude mít přes šedesát zastávek. Začíná 14. června v Panama City, sedm zastávek je naplánováno v Jižní Americe, v 19 destinacích v USA a Kanadě zpěvačku na jevišti doprovodí Enrique Iglesias. Díky obrovskému zájmu fanoušků, kteří severoamerické koncerty vyprodali v průběhu pár hodin, se musela v několika městech přidávat další představení. Na podzim se turné přesune do Evropy a do Asie.

Vstupenky na pražský koncert J.Lo v cenách od 1 190 Kč budou v prodeji na terminálech SAZKA od pátku 25. května, předchozí internetová rezervace je možná na www.sazkaticket.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY