Anthrax dají Praze pocítit svou sílu

22.05.2012 08:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Anthrax
© anthrax.com
Televize má seriály, literatura má Shakespeara a metal... No, metal má Anthrax, tuhle mnohohlavou příšeru, která plive oheň a thrash a která je tu už třicet let, od chvíle, kdy Scott Ian a pozdější basák Danny Lilker listovali učebnicí biologie, až našli to podivné slovo, které jim dalo jméno. Anthrax jsou i v 21.století v plné síle! Anthraxu se nedá uniknout! Dne 3. prosince od osmé hodiny poznáte v pražském Lucerna Music Baru zhoubné účinky Anthraxu na své kůži i vy!

Asi jste slyšeli jejich milník - crossoverový hit s Public Enemy "Bring The Noise" v roce 1991. Slyšeli jste mraky kapel, které chtěly hrát jako oni. A taky jste zaslechli něco o jejich nezlomné vůli přežít v dnešním hudebním světě - jako hrdinové metalu se svou nejlepší nahrávkou v ruce. V roce 2009 byli Anthrax bez zpěváka. John Bush po turné nabral jiný směr a kapela měla v plánu natáčet svoje desáté studiové album "Worship Music". Pak je napadlo staré dobré jméno - Joey Belladonna, zpěvák Anthrax v letech 1985 až 1992, tedy v době, kdy začala fungovat Velká čtyřka metalu. Scott o tom říká: "Věděli jsme, že to byl ten pravej člověk, který nás reprezentoval na koncertech Velký čtyřky a že to musí být člověk, který s námi natočí novou desku!"

Když Joey na nabídku kapely kývl, bylo jasné, že vznikne něco mimořádného. Album koprodukovali Rob Caggiano a Jay Ruston (oba producenti nominováni na Grammy). Vyšlo v roce 2011 a časopis Metal Rules jej zvolil metalovou nahrávkou roku.

Vstupenky za 590 Kč (+ poplatky) seženete v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY