Stáhněte si celé album "Box" Ready Kirken

13.05.2012 12:00 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Ready Kirken - Box
© facebook interpreta
Východočeská kytarovka Ready Kirken v tichosti vydala nové album. Kolekce sestávající z desítky čerstvých kusů a jednoho bonusu dostala název "Box" a oficiálně je venku od 7. května.

Stejně jako v případě dva roky starého počinu "2010" i nyní je partnerem novinky server pro sdílení dat Ulož.to. Prostřednictvím této služby si mohou fanoušci "Box" zdarma stáhnout v digitální formě, a sice ve třech formátech - jako mp3 (v kvalitě 192 kbps), wav a ve FLACu - a včetně kartonového bookletu Jiřího Kaufmanna. Stahovat můžete zde.

Deska ovšem bude k mání také jako klasické CD. Po fyzické podobě minulého alba byla sháňka, novinka natočená ve zlínském studiu V pod dohledem Petra Vavříka (jinak basáka oblíbených Buty) tedy zároveň vychází na disku u Popron Music a bude k mání i na koncertech kapely.

"Box" je v pořadí sedmým řadovým albem kapely, třetím po roztržce se zpěvákem Michalem Hrůzou. Po jeho odchodu se Ready Kirken dlouho hledali, až se nakonec sestava ustálila na čtveřici Michal Mráz (zpěv, kytara), Ondřej Herold (zpěv, baskytara), Zdeněk Ceral (kytara) a Roman Sklenář (bicí). Sázka na jednoduchost písní se u předchozí desky podle všeho vyplatila, jen za první týden od zveřejnění na internetu kapela zaznamenala přes 4 000 stažení. Zda si tak povede i "Box", ukáže čas.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY