Generační šansoniér Bruno Ferrari se vrací s novinkou

05.05.2012 13:21 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Bruno Ferrari - Vaudeville
© facebook interpreta
Showman a zpěvák Bruno Ferrari se po šesti letech hlásí o slovo s novou studiovou nahrávkou. Desce dal titul "Vaudeville" a 23. května ji pokřtí v pražském klubu Roxy. CD vychází pod značkou X Production.

Nahrávku produkoval legendární anglický producent John Frayer, známý ze spolupráce například s Depeche Mode nebo Nine Inch Nails. A nyní trochu osvěty k názvu alba: Vaudeville znamená zábavný pořad se zpěvy a tanci. Je původním předchůdcem operety a muzikálu. A právě v tomto stylu Bruno Ferrari pojal také svou novou show, kterou nastudoval společně se členy kabaretu Zlatá kozačka a nazval ji "Disco horečka třetí říše". V programu se Bruno představí jako ústřední postava protifašistického muzikálu z budoucnosti.

Kromě již zmíněného Johna Fryera a muzikantů doprovodné kapely přispěl několika skladbami také Moimir Papalescu, vedle Vanessy známý zejména z The Nihilists a Magnetik.

V souvislosti s vydáním alba rozjel Bruno Ferrari v tradičním stylu i své další aktivity. Můžete si ho tak s sebou vzít například na své narozeniny, svatbu, pohřeb, na ryby, golf, případně ho představit rodičům jako svého nastávajícího.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY