Na pražském koncertě Duran Duran zahrají i Cartonnage

03.05.2012 20:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Cartonnage
© facebook interpreta
Management skupiny Duran Duran vybral na začátku tohoto týdne kapelu, která jejich pražský koncert otevře. Volba padla na pražské electropopové duo Cartonnage. Koncert britské hudební legendy se uskuteční za necelé dva měsíce - ve středu 27. června v pražské O2 areně.

"Duran Duran je kapela, na které jsme vyrostli, a zahrát si před nimi v pražské O2 areně je pro nás velkou výzvou a ohromnou radostí," netají nadšení z předskokanství Vanda Choco a Armin Effenberger z Cartonnage. Pražské duo patří k nejuznávanějším electropopovým formacím na tuzemské scéně, na které se pohybují od roku 2003.

Jejich debutové album "CD1" zaznělo ve filmu Dana Svátka "Close To Heaven" a za druhou desku "Curiously Connected", se kterou mj. vystoupili na prestižním francouzském festivalu Europavox, byli nominováni na ceny Anděl a TV Óčko. Pro Mobyho reeditovali skladbu "257.zero" z jeho alba "Last Night" a legendárním Underworld zahajovali loňské pražské vystoupení. Pilotní singl "Don't Stop" z loňské třetí desky "I'm Not Your Computer" se stal oficiální hymnou Světového poháru ve skocích na lyžích 2011 pořádaného v Harrachově, kde skupina také předvedla jednu ze svých vyhlášených audio-vizuálních show.

Vstupenky jsou stále v prodeji v síti terminálů SAZKA a na Sazkaticket.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY