Electric Daisy Carnival v Las Vegas zveřejnil hvězdný line-up

02.05.2012 12:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Electric Daisy Carnival
© electricdaisycarnival.com
Přestože je Evropa vyhlášená tím, že se tu pořádají ty nejlepší outdoorové taneční festivaly, existuje i za velkou louží několik výjimek. Jednou z nich je bezesporu Electric Daisy Carnival v Las Vegas.

Ten se letos uskuteční mezi 8. a 10. červnem na tamějším Motor Speedway. Pořadatelé odhadují, že v letošním roce bude překonán i rekord návštěvnosti, který se loni pohyboval kolem dvou set třiceti tisíc lidí. Důvod je jednoduchý: tentokrát by totiž měla dorazit více než stovka předních světových DJs, mezi kterou nebudou chybět taková jména jako Armin van Buuren, ATB, Avicii, David Guetta, Moby nebo Tiësto. Jejich kompletní seznam najdete zde.

Kromě toho všeho se letos mezi sedmi pódii objeví i jedna novinka, která prozatím slavila úspěchy pouze na Starém kontinentě. Premiéru v USA si totiž odbyde Q-dance, tedy největší holandská společnost, která se specializuje na produkci a vizuál hardstyle, který zažívá poslední léta opravdový boom. Pod článkem se můžete podívat nejen na trailer k letošnímu ročníku Electric Daisy Carnival, ale i na to, co si Q-dance pro Las Vegas připravili.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY