Nicki Minaj uvažuje, že to zabalí

23.04.2012 08:04 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Nicki Minaj
© nextgenjournal.com
Devětadvacetiletá Nicki Minaj se ještě před několika týdny nechávala slyšet, že by v příštím roce chtěla udělat film o svém alter-egu Romanovi. To, co jsme viděli na Grammy, prý byla jen ochutnávka toho, co přijde. Posledních pár dní ale své nejvěrnější fanoušky zrovna netěší...

Minaj si zrušila Twitter. Pravda, spamovala tam nesmírně, i tak se o tomto činu na Západě píše jako o něčem "šokujícím". A údajně se ke svým jedenácti milionům followerům nehodlá hned tak vrátit. Nepotěšila své příznivce zrovna ani rozhovorem s Timem Westwoodem. Z některých výroků je patrné, že zpěvačka vážně přemýšlí nad ukončením své kariéry. Všichni ale vědí, že je to šprýmařka a že v tuto dobu potřebuje všemožné stragie... Jestli si ze světa střílí, nebo ne, se teprve ukáže.

Nicki Minaj je na svou desku "Pink Friday: Roman Reloaded" pyšná, není proto nadšená z toho, že se albu dostalo "příliš vlažného" přijetí. A možná proto se o ní dennodenně píše. O koncích kariéry, o tom, jak se těší na chystané turné, že bude mít svoji voňavku (pravděpodobně na podzim v krámu) a třeba o jejích výrocích typu: "Když jsem byla malá, táta (Omar Maraj) byl agresivní, feťák a alkoholik, chtěla jsem ho zabít, přála jsem si, aby bylo po něm..." Publicita je dneska drahá no.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY