Paramore natáčejí čtvrté album, letos ale zřejmě nevyjde

19.04.2012 15:08 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Paramore
© Petr Klapper / musicserver.cz
Čím je starší, tím rychleji čas letí, svěřila se včera Hayley Williams na oficiálním blogu Paramore. Měla toho fanouškům hodně co sdělovat. Především otevřeně přiznala, že po přerodu kapely pro ni bylo psaní písní spíš utrpením než potěšením, což byl hlavní důvod, proč z tábora amerických emo rockerů dlouho nepřicházely žádné konkrétní zprávy o nové desce. Tentokrát ale rusovlasá slavice přinesla optimističtější novinky. Oznámila totiž, že Paramore už necelé dva týdny čtvrtou řadovou desku opravdu natáčejí. Jen ji prý v letošním kalendářním roce nejspíš v obchodech ještě neseženeme.

"Nemá cenu si nic nalhávat, první měsíce psaní byly tak směšně vysilující," svěřila se Williams s tím, že krizový stav už její nově tříčlenný soubor přestál a teď prožívá možná nejplodnější období. "Máme připraveno spoustu songů, nikdy bych si nepomyslela, že jich bude tolik. A to ještě nejsme hotoví!" dodala třiadvacetiletá rodačka z amerického města Meridian.

Paramore, které široká veřejnost výrazněji zaregistrovala díky singlu "Misery Business" (2007), už téměř dva týdny fungují ve studiu s producentem Justinem Meldal-Johnsenem, kterého si vyhlédli během "konkurzu" v Los Angeles a který bude dávat jejich čtvrtý dlouhohrající materiál dohromady.

I přes kotrmelec, jenž skupinu potkal na přelomu let 2010 a 2011, probíhají práce na další studiovce ve velmi uvolněné atmosféře. "Na naše poměry je to docela zvláštní časový harmonogram. Nikdy předtím jsme neměli tolik času a nemohli věnovat albu Paramore takovou péči. Obvykle to bývá tak, že chvátáme, abychom stihli nějaký přesně daný termín, což by ale pro tuhle nahrávku nebylo dobré," omluvili Paramore částečně to, že letos novou sbírku asi ještě nevydají. Snad posluchače potěší aspoň zpráva, že jedna z už nahraných písní dostala jméno "Daydreaming".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY