Další Trancefusion vypukne už zítra, nabídne hned tři pódia

13.04.2012 08:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Trancefusion A Dream Come True flyer
© facebook interpreta
Již zítra, v sobotu 14. dubna, vypukne v pražském Průmyslovém paláci další díl halovky jménem Trancefusion. Vzhledem k tomu, že tentokrát pořadatelé pozvali více než dvacítku světových DJs, mohou se návštěvníci těšit celkem na tři pódia.

Na Ilusion stagei, která se bude nacházet v pravém křídle, vystoupí ty největší hvězdy celé akce - Holanďané Dash Berlin a Richard Durand, egyptské duo Aly & Fila, norský nováček Ørjan Nilsen či v poslední době stále vyhledávanější Rus Arty.

New Vision stage situovaná ve střední hale přivítá německé duo Blank & Jones, Američana Seana Tyase, legendárního Andyho Moora, kterého doprovodí zpěvačka Audrey Gallagher, a dále též britský talent Bena Golda.

New Talent stage návštěvníci najdou ve foyer a představí se na ní především méně známí DJové. Jmenovitě je jím například Alexander Popov z Ruska, Brit Mark Eteson či polský nadaný DJ a producent Arctic Moon. Přesný line-up všech pódií najdete zde.

Předprodej vstupenek za současnou cenu (1 190 Kč za obyčejnou vstupenku, 2 090 Kč za Golden VIP a 3 190 za Diamond VIP) končí v pátek 13. dubna o půlnoci. V den konání akce budou ke koupi vstupenky již pouze na pokladně před vchodem do Průmyslového paláce. Na místě budou lístky ke koupi za 1 390 / 2 190 a 3 490 Kč. Pokladna bude otevřena od 18:00 hodin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY