Robbie Williams bude poprvé tátou

31.03.2012 14:18 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Robbie Williams, Ayda Field
© thesun.co.uk
Byl to proutník, o kterém se říkalo, že je nepolepšitelný a hlavně nepolapitelný. Pak se ale objevila krásná herečka Ayda Field a Robbieho Williamse naprosto ohromila. Ten si ji po čtyřletém vztahu vzal v roce 2010 za ženu a po spekulacích, které se v britských bulvárech objevovaly stejně často jako v našich Iveta Bartošová, konečně potvrdili, že čekají přírůstek do rodiny.

Robbie šťastnou novinu oznámil na svých webovkách. Napravený bouřlivák skrze oznámení dal světu najevo, že kousek rebela v něm ještě zůstává. Radostnou novinu napsal slovy: "Tajili jsme to, ale já a Ayda budeme letos maminka a tatínek. Měli jsme sex a funguje to! Viděli jsme ultrazvuk a plakali. Zamiloval jsem se do toho malého človíčka v maminčině bříšku. Nemůžu se dočkat, až budu tátou."

Robbie se před dvěma lety s velkou pompou vrátil na pódia po boku Take That, formace, která ho proslavila. Nyní kapela sbírá síly na nahrávání nové desky, která by mohla vyjít na konci letošního roku, do řečí se dostala i možnost, že bude někdejší boyband otevírat letošní olympiádu v Londýně. To jsou ale zatím jen dohady, jediná hudební tutovka v životě Robbieho je, že letos na podzim vydá své už deváté studiové album.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY