The Offspring hlásí nahráno

26.03.2012 09:09 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

The Offspring, Průmyslový palác, Praha, 17.8.2011
© Vladimir Komjati / musicserver.cz
Pamatujete, jak Dexter Holland sliboval natočit album do konce února? Šibeniční termín The Offspring, taky už pohodlní pánové v letech, nestihli, ale zas o tolik se nesekli. Se zhruba měsíčním zpožděním na Twitteru oznámili, že deska číslo devět je konečně zcela nahraná.

"Fakt jsem řekl, že album mělo být hotové už minulý měsíc?" zažertoval Holland na sociální síti, kam jen o pár hodin později napsal, že kapela opouští studio v Hollywoodu i s kompletním materiálem. O tom The Offspring už v minulých měsících řekli, že bude nejlepší, jaký kdy nahráli. Jak moc muzikantské klišé naplnili, bude jasnější po vydání. Jeho přesný termín ale zatím určený není. Známe ovšem třeba jednu z nových písní. Dostala název "Hurting As One" a její autoři se o ní vyjádřili takto: "Zní to jako emo, ale není. Je to punk. Něco jako 'Something To Believe In'."

Od konce května budou The Offspring koncertovat v Evropě. Zatím mají potvrzených šest vystoupení na festivalech ve Španělsku, Portugalsku, Dánsku, Rakousku, Francii a Itálii. Pro další termíny sledujte jejich oficiální web.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY