Vlasta Redl se v březnu předvede naživo i s novou kapelou

15.03.2012 08:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Vlasta Redl - Koncert který se nekonal
© facebook interpreta
Osobitý folk-rockový písničkář Vlasta Redl se vrátil v plné síle na koncertní pódia. Po několikaleté kapelní pauze postavil loni novou skupinu složenou z vynikajících česko-slovenských muzikantů a nahrál skvělé živé album. Ve čtvrtek 22. března zahraje za doprovodu nové kapely v Kulturním centru Vltavská výběr svých nejznámějších písniček a představí i novou desku "Koncert, který se nekonal".

Vlasta Redl, vynikající zpěvák, textař, skladatel a multiinstrumentalista, se vrátil na pódia v roce 2011 po několikaleté kapelní pauze, ve které vystupoval pouze samostatně nebo v triu. "Obával jsem se, že dát dohromady kapelu 'jen' stejně dobrou by mi asi u diváků neprošlo, a tento strach mi dodal odvahu oslovit ty nejlepší instrumentalisty, jací jsou u nás k mání," komentuje Redl výběr svých nových spoluhráčů, jejichž domovskými soubory jsou například Buty, J. Kirschner, R. Müller, P. Lipa a kteří mají za sebou již i společné účinkování se světovými špičkami, jako jsou Mike Stern, Dave Weckl, Victor Bailey (Madonna) nebo Bobby McFerrin.

Nová deska s názvem "Koncert, který se nekonal" zaznamenává loňské jarní turné skupiny. Ke vzniku alba Redl dodává: "Když jsme se po turné zavřeli do studia, zjistili jsme, že se ty nahrávky zvukově příliš neliší a že není problém spojit spolu různé části z různých večerů, aniž by deska ztratila na autentičnosti. Rozhodli jsme se, že použijeme to nejlepší a vytvoříme jakousi koncertní koláž."

Koncert začíná úderem osmé hodiny večerní. Vstupenky v hodnotě 290 Kč seženete v předprodeji sítí Ticketportal, Ticketstream a na pokladně KC Vltavská. Na místě zaplatíte 350 Kč. Lístky jsou jen k sezení a místa jsou číslovaná.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY