Letošní Sensation odhaluje hvězdný line-up

09.03.2012 17:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sensation Innerspace flyer with line-up
© facebook interpreta
Jak jsme již informovali, ani letošní rok se našemu hlavnímu městu nevyhne bílé šílenství jménem Sensation. Pražská zastávka se letos uskuteční již 19. května, a tak nastal ten nejvyšší čas, aby pořadatelé konečně odtajnili hvězdný line-up.

Asi největším tahákem letošního roku bude holandský elegán Sander van Doorn, který má v Česku velmi silnou fanouškovskou základnu. Obdobně je na tom i Axwell, znám především jako třetina věhlasného seskupení Swedish House Mafia. Dalším vystupujícím bude britský producent Mark Knight, který se za poslední dva roky vypracoval k nejvytíženějším DJům Evropy, čemuž napomohlo i jeho vlastní vydavatelství Toolroom Records.

Dorazí i jedna z vycházejících hvězd DJingu - Deniz Koyu, který za poslední rok vyprodukoval nejen několik hitů, ale i skvostné remixy, za které sklidil velmi pochvalné reakce. Představí se ale i holandské sourozenecké duo Daniel Sanchez & Juan Sanchez, které je známo svou ojedinělou sehraností při společném míchání. Samozřejmě že ani na letošním ročníku s podtitulem Innerspace, jehož hlavním motivem budou duchovní hodnoty, nebude chybět hostitel a rezidentní DJ každé Sensation - Mr. White.

Vstupenky lze zakoupit v prodeji v síti Sazkaticket a na více než 6 500 on-line terminálech v ČR. Nově je seženete taktéž v síti Ticketportal. Do konce března za lístek zaplatíte 1 490 Kč, následně bude cena zvýšena o dalších sto korun. VIP vstupenka přijde na 2 900 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY