Mest vydají po sedmi letech desku

09.03.2012 08:04 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Mest 2012
© facebook.com/pages/Mest
Americká kapela Mest, která patřila na začátku tisíciletí mezi přední zámořské reprezentanty melo-punk/rockové scény, vydá na jaře po téměř sedmileté odmlce nové dlouhohrající album "Not What You Expected". Ještě předtím zahraje 12. března v pražském Lucerna Music Baru.

"Not What You Expected" je pro fanoušky Mest vymodlenou deskou. Po konci kariéry v roce 2006, následných problémech frontmana Tonyho Lovata se zákonem a soustředění se členů na nové hudební projekty to totiž vypadalo, že reunion illinoiské formace je spíše zbožným přáním než možnou realitou. Nakonec se posluchači dočkali nahrávky, jež bude v prodeji v průběhu jara a jež po tak dlouhé době vzbuzuje svým názvem mimořádnou zvědavost.

Mest, žánrově blízcí skupinám jako Fall Out Boy, The Starting Line, Yellowcard či New Found Glory, stihli do rozpadu vydat čtyři řadovky. Největšímu ohlasu se těšily dvě poslední "Mest" (2003) a "Photographs" (2005), na které se po sedmi letech snaží Lovatovic kapela (v souboru působí mimo Tonyho ještě jeho bratr Steve) navázat. Pod článkem si poslechněte aktuální singlovou nahrávku "Almost".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY