Paul van Dyk prozradil podrobnosti ke své "Evolution"

05.03.2012 08:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Paul van Dyk - Evolution
© facebook interpreta
Je to jen pár dní, co jsme představili první vlaštovku k nové desce Paula van Dyka. Nyní tento německý DJ a producent poodkryl další podrobnosti.

Jeho album "Evolution" vyjde 3. dubna a bude dostupné hned v několika formátech. Kromě základní digitální verze a klasického CD deska vyjde též na dvou vinylech a jako komplet na CD + DVD. Na něm najdeme několik klipů k nové desce a vizuály ke všem dalším novým skladbám.

Asi nejvyhledávanější bude deluxe package, který bude obsahovat CD a DVD doplněné šestnáctistránkovým bookletem, dále dva vinyly, speciální digitální EP s dalším bonusovým materiálem a navrch ještě i dva litografické tisky na tvrdém papíru. Samozřejmě že ke všem fyzickým formátům kupující dostane zdarma i digitální podobu desky. Všechny verze si již nyní můžete objednat zde.

Než se deska počátkem dubna dostane do prodeje, představí Paul van Dyk ještě jeden singl. Půjde o skladbu "Eternity", vea které mu vokálně vypomohl Adam Young aka projekt Owl City. V rádiích bude mít zmiňovaný singl premiéru v pondělí 19. března.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY