Wanastowi Vjecy vyjíždějí na turné. Začnou v Plzni, skončí v Praze

24.02.2012 16:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Wanastowi Vjecy
© wanastowivjecy.cz
Výjimečnou audiovizuální podívanou, nekompromisní zvuk, skvělý světelný park, pyrotechniku a samozřejmě především kultovní hity jako "Sbírka zvadlejch růží", "Lži sex & prachy", "Andělé", "Tak mi to teda nandey", plus nové pecky z posledního alba "Letíme na Wenuši" slibuje fanoušky netrpělivě očekávané turné kapely Wanastowi Vjecy.

Skupina bude hrát v mimořádně silné čtyřčlenné sestavě: Robert Kodym, Tomáš Vartecký, Štěpán Smetáček a Radek Havlíček. Produkce, design a technické zajištění velkoryse pojatého turné "Letíme na Wenuši 2012" je dílem Pink Panther Agency, malou ukázku přineslo vystoupení formace na nadačním koncertě pro Kapku naděje 11. února.

Vstupenky stojí v celé republice 350 Kč. Není rozlišeno sezení a stání, platí pravidlo: kdo dřív přijde, sedí, kdo dřív přijde, stojí (má-li o to zájem) třeba až těsně u pódia. Vstupenky se dají zakoupit v síti TicketPortal a v obvyklých předprodejích. Kromě velkých českých měst mají Wanastovky namířeno i na Slovensko - součástí turné jsou koncerty v Košicích, Brezne a Bratislavě.

Termíny turné "Letíme na Wenuši 2012 Tour":

3.4. - Plzeň, Hala Lokomotiva
6.4. - České Budějovice, Sportovní hala (za OMV)
10.4. - Ústí nad Labem, Hala Sluneta
12.4. - Karlovy Vary, KV Aréna
14.4. - Hradec Králové, TJ Slávia Hradec Králové
19.4. - Brno, Hala Vodova
21.4. - Olomouc, Hala UP
24.4. - Zlín, Hala Euronics
28.4. - Ostrava, ČEZ Aréna (malá)
10.5. - Praha, Zimní stadion v Edenu


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY