Na cestě jsou nevydaná dema Joeyho Ramona z The Ramones

24.02.2012 08:15 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

The Ramones
© Archiv
Na legendární kapelu The Ramones můžeme vzpomínat už jen prostřednictvím starých desek, a tak fanoušci jistě ocení novou kolekci prozatím nevydaných demoskladeb, které se našly v archivu Joeyho Ramona. Nahrávka s titulem "Ya Know?" se na pultech objeví v polovině května.

Na desce najdete kromě skladeb určenou pro kultovní formaci také Joeyho vlastní sólové kousky. Z dalších interpretů na desce uslyšíte osazenstvo kapely Cheap Trick, Joan Jett nebo Stevena Vana Zandta z kapely E Street Band, která spolupracuje hlavně s Brucem Springsteenem. Samozřejmě nesmí chybět ani Richie Ramone, který v The Ramones působil jako bubeník.

Jak uvádí magazín Rolling Stone, na chystaném CD The Ramones na vás čeká celkem sedmnáct kousků. Najdete mezi nimi například "Rock & Roll Is The Answer", "New York City" a "Waiting For That Railroad". Připomeňme, že nahrávka je nástupcem desky "Don't Worry About Me, Joey" z roku 2002. Tehdy se jednalo o první posmrtnou kolekci Joeyho Ramone, který zemřel v roce 2001 na následky lymfomu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY