Rihanna a Chris Brown: konec sporů, poslechněte si jejich nové duety

21.02.2012 11:07 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Rihanna a Chris Brown
© eonline.com
Jsou to téměř přesně tři roky, co došlo k nechvalně známému napadení Rihanny jejím tehdejším přítelem Chrisem Brownem. V předvečer udílení cen Grammy, kde měla barbadoská kráska vystoupit, musela zakusit fyzické týrání ze strany Browna a místo na červený koberec putovala rovnou do nemocnice. Jak to tak vypadá, stará křivda je odpuštěna.

Včera jsme vás informovali o nepotvrzené spekulaci, která kolovala celým internetem, že dřívější pár spolu natočil nové písně. Ukázalo se, že vše byla pravda. Chris Brown propůjčil svůj hlas zpěvaččině písničce "Birthday Cake", jež se v devadesátisekundové verzi nachází na jejím loňském albu "Talk That Talk". RiRi tuto službu oplatila Chrisovi na jeho aktuálním singlu "Turn Up The Music". Dle některých kritiků měla písnička sama o sobě velké šance uspět, nyní to vypadá na téměř jistý zásah do černého. Jak se obě spolupráce vyvedly, můžete posoudit podle videí pod článkem.

Okamžitě se objevily spekulace, že celá záležitost je jen mistrně naplánovaný marketingový tah a pokus rehabilitovat interpretovu reputaci. Načasování taktéž nemohlo být lepší - Rihanna včera v Londýně oslavila své čtyřiadvacáté narozeniny, název jejího tracku tak zcela sedí.


Chris Brown feat. Rihanna - Turn Up The Music


Rihanna feat. Chris Brown - Birthday Cake


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY