- musicserver.cz">

At The Drive-In krotí euforii: "Nové album od nás nečekejte."

23.02.2012 14:49 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

At The Drive-In
© facebook.com/pages/At-The-Drive-In
Rocková scéna o něco pookřála, když začátkem ledna přerušili američtí At The Drive-In jedenáct let trvající pauzu a ohlásili návrat na hudební pódia. Že zůstane jen u koncertního comebacku, bylo od začátku pravděpodobné. Tuhle domněnku teď definitivně přetavil ve skutečnost kytarista Omar Rodriguez-Lopez během rozhovoru pro časopis Kerrang!. Kapela podle jeho slov už opravdu nové album natáčet nehodlá.

"Ano, ATDI se dávají dohromady pro několik koncertů," zaznělo z tábora post-hardcorových matadorů před několika týdny. Nadšení fanoušků ale záhy střídá rychlé vystřízlivění. Víc než pár koncertů od At The Drive-In nečekejte. A nové písničky už vůbec ne. Natož album. "Jestli bude nová deska? Ne, ne, ne. At The Drive-In je spíš nostalgická záležitost - skladby, které jsme psali jako dvacátníci a s nimi uděláme několik vystoupení. Přirovnal bych to ke starému tričku. Už mi není, ale když si ho obleču, cítím se v něm dobře. Tak nějak," řekl Rodriguez-Lopez Kerrangu! a následně otevřeně přiznal, že obnova kapely byla do jisté míry spojena i s financemi.

Diskografie muzikantů z texaského El Pasa se tak o nový studiový materiál nerozšíří. Ten stále aktuální "Relationship Of Command" přitom letos v září oslaví už dvanácté narozeniny. At The Drive-In mají zatím na první polovinu letošního roku plánované tři koncerty. Dva doma ve Spojených státech a jeden na starém kontinentě, kde je bude hostit festival ve východošpanělském městě Benicàssim.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY