Jack White o sólovém debutu prozradil všechny detaily

23.02.2012 09:53 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Jack White
© http://thirdmanrecords.com
Před časem jsme vám na musicserveru představili první singl Jacka Whitea z jeho první vlastní sólovky, kterou uvede na trh 23. dubna. Kromě pilotní ochutnávky "Love Interruption" se na desce dočkáme dalších dvanácti kousků, jejichž názvy byly nyní zveřejněny.

CD s titulem "Blunderbuss" vyjde u společnosti Third Man Recrods, již vlastní právě Jack White. O další distribuci se postarají labely XL Recordings nebo Columbia Records, která spadá pod Sony Music Entertainment.

Jack White k dlouho očekávané nahrávce nedávno prozradil: "Odložil jsem nahrávání desek pod svým vlastním jménem na dobu neurčitou. Tyto skladby mi ale zní přesně tak, jak by měly znít 'moje' songy. Napsal jsem je jen tak, nemají nic společného s ničím, co jsem kdy složil - jsou čistě mým projevem. Jsou to mé barvy na mám vlastním plátně."

Tracklist alba je následující: Missing Pieces, Sixteen Saltines, Freedom At 21, Love Interruption, Blunderbuss, Hypocritical Kiss, Weep Themselves To Sleep, I'm Shakin', Trash Tongue Talker, Hip (Eponymous) Poor Boy, I Guess I Should Go To Sleep, On And On And On, Take Me With You When You Go.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY