Beyoncé plánuje rovnou dvě nová alba

18.02.2012 17:10 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Beyoncé
© WireImage.com
Jen co stačila Beyoncé porodit svou dcerku Ivy Blue Carter, už se začíná mluvit o nástupci jejího zatím posledního alba "4". Ryan Tedder, producent a zpěvák skupiny OneRepublic, se na adresu nového hudebního projektu americké zpěvačky vyjádřil v tom smyslu, že bývalá členka Destiny's Child plánuje hned dvě nové desky.

"Diskuze o jejím příštím albu doslova zrovna začaly a dojde na dva projekty," prozradil Tedder. "Ze zkušenosti můžu říct, že jako producent ji vždy naládujete tím nejlepším, co jste vytvořil, a ona má tu vlastnost, že se projeví jako fenomenální filtr, který to všechno vstřebá." Zpěvák dále prozradil, že zpěvačka v žádném případě nechce znít pouze současně, chce moderní zvuk, který bude definovat rok 2013.

Na nových albech by se měly objevit i písničky, které budou vycházet z nových zkušeností, které manželka Jay-Zho získala mateřstvím. Koncept dvojalba pro také není nový. Už v roce 2008 vydala dvojtou nálož písní "I Am...Sasha Fierce", kde představila své zlobivé alterego Sasha Fierce. Zda i dva nové projekty vyjdou společně či jako oddělené celky, není v tuto chvíli vůbec jisté.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY