Daniel Bedingfield chce natočit třetí album, o peníze na ně žebrá u fanoušků

13.02.2012 08:11 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Daniel Bedingfield
© facebook interpreta
Daniel Bedingfield. Možná už jste na něj zapomněli, ale pokud jezdíváte v noci autem, určitě čas od času zaslechnete v rádiu jeho hitovku "If You're Not The One". Léta po něm není skoro ani slechu (natož tak vidu), nyní se ovšem bratr Natashi Bedingfield chce vrátit na scénu.

Pokud vám jeho muzika chybí (pokud si tedy vůbec pamatujete jeho dříve i slavné a úspěšné songy jako ten zmíněný, "Gotta Get Thru This", "James Dean (I Wanna Know)", "I Can't Read You" nebo "Nothing Hurts Like Love"), můžete mu pomoct oživit jeho hudební kariéru formou finančního příspěvku. On vám za to udělá sushi anebo zazpívá v kuchyni...

Více info i video speciálně vyhotovené kvůli této akci naleznete na a pledgemusic.com. A pokud byste fakt vůbec nevěděli, která bije: Daniel Bedingfield je britský zpěvák novozélandského původu, který vydal mezi lety 2001 a 2005 dvě studiová alba; jeho debut "Gotta Get Thru This" je v UK pětkrát platinový. Pokud byste chtěli vědět, co dělá poslední dobou, níže na vás čeká song "One Hit Wonder". A pod tím i nějaké ty staré dobré!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY