- musicserver.cz">

All Time Low: "Novou desku máme z poloviny napsanou!"

11.02.2012 10:00 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

All Time Low
© myspace.com
Americká poprocková formace All Time Low vydala teprve loni novou desku "Dirty Work" a už připravuje další CD. Kvartetu muzikantů se po čertech daří - už teď mají půlku nového repertoáru na papíře. Prozradili to v nedávném rozhovoru pro web NME.com.

"Pro novou desku máme připravených už devět nových kousků. Doufám, že se podaří dát dohromady dalších deset nebo jedenáct a pak z nich začneme vybírat materiál pro novinku," prozradil zpěvák Alex Gaskarth a dodal: "Pustil jsem se do toho hned poté, co jsme se vrátili z turné. Uvědomil jsem si, že mám tolik co říct! Zavřel jsem se do studia a bylo to." Kromě toho mají muzikanti už jasno, jak se bude nahrávat. Namísto několika hostujících pomocníků, se kterými pracovali na předešlých deskách, si chtějí vybrat jednoho producenta.

K charakteru nových písní Gaskarth řekl, že jsou "brutálně upřímné". "Když se takto vyjádřím jako umělec, lidé to snáz přijmou. Naše publikum je totiž o mnoho chytřejší, než si mnozí myslí! Nechtějí slyšet jen hluk a opakující se rytmus, chtějí něco víc, něco nového!" uzavřel frontman All Time Low.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY