Xindl X má velké plány: koncerty, desku a divadelní tour

09.02.2012 16:17 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Xindl X
© David Cysař
Ondřej Ládek alias Xindl X rozhodně netroškaří. Pro své posluchače má sérii koncertů, novou desku, divadelní turné a spoustu dalších věcí. Kromě toho je i nominován na divadelní Cenu Alfréda Radoka.

Koncertní turné má proběhnout na jaře. Bude se týkat hlavně moravských měst. První show je naplánovaná na 15. března v Šumperku, zpěvák pak dále navštíví například Opavu, Olomouc nebo Brno, Zlín a Rožnov pod Radhoštěm. Celkem odehraje deset vystoupení, přičemž to poslední v Prostějově je naplánováno na 28. duben. Pod článkem najdete potvrzené termíny turné.

Připravovaná nahrávka nese název "Láska" a má vyjít na přelomu srpna a září. Xindl X k ní prozradil: "Deska bude mít nečekaně nexindlovský název 'Láska'. Většina textů je totiž o touze po lásce a o touze po úspěchu a o tom, jak v dnešní společnosti spolu tyhle touhy kolidují." V květnu by měl být znám nový singl, kterého si posluchači užijí do sytosti i na vybraných festivalech (Hrady, Votvírák, Open Air a další).

Podzim pak bude ve znamení divadelního koncertního turné. Aktuální informace o potvrzených vystoupeních najdete na stránkách xindlx.cz.

Termíny a místa jarní série koncertů:

15. 3. - Šumperk, H-Klub
16. 3. - Opava, Art Klub
17. 3. - Ostrava, Barrák
21. 3. - Brno, Fléda
30. 3. - Mariánské Lázně, Na rampě
12. 4. - Olomouc, U-Klub
13. 4. - Krnov, Kofola Club
14. 4. - Zlín, Klub Golem
27. 4. - Rožnov pod Radhoštěm, Společenský dům
28. 4. - Prostějov, Apollo 13


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY