Happy Mondays se vracejí na pódia v původní sestavě

01.02.2012 08:09 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Happy Mondays
© last.fm
V Madchesteru se skutečně blýská na lepší časy. Po The Stones Roses plánují návrat na pódia i Happy Mondays, a to dokonce v původním seskupení. Informaci v neděli potvrdila doprovodná vokalistka kapely Rowetta Satchell.

"Chceme uspořádat pořádnou show. Dospěli jsme k rozhodnutí, že toho docílíme jedině tehdy, když budeme v původní sestavě. Jsme z toho skutečně nadšení. Kluci jsou jako moje rodina. Hodně mi chyběli a jsem si jistá, že i oni si chyběli navzájem," prozradila zpěvačka portálu BBC News. Také dodala, že je jejím přáním, aby se Happy Mondays přidali k The Stones Roses a jejich třídennímu koncertování v manchesterském Heaton Parku, kterým odstartují své turné. Tato možná spolupráce není zatím ze stran hudebníků ze žádné skupiny nijak komentována, skvělý komerční tah by to však zcela jistě byl.

Už teď je ovšem jasné, že 5. května se k formaci v domácím Manchesteru připojí další legendy tamější scény Inspiral Carpets. Kromě tohoto koncertu Happy Mondays oznámili dalších deset britských vystoupení, všechny na měsíc květen.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY