Solarstone vydává remixovou podobu svého "Touchstone"

04.02.2012 18:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Solarstone - Touchstone Remixed
© facebook interpreta
Britský trance DJ a producent Rich Mowatt aka projekt Solarstone po čase přináší další album. Tentokrát je to deska plná remixů.

V létě roku 2010 vydal jednočlenný projekt Solarstone svoji třetí autorskou nahrávku "Touchstone". Dobu mezi ní a jejím nástupcem se Rich rozhodl vyplnit její remixovou podobou, která vychází pod logickým názvem "Touchstone Remixed". Na albu najdeme dvanáct předělávek, o které se postarali například Tucandeo, Dennis Sheperd nebo německá DJka Miss Nine.

Poslední zmiňovaná na desku přispěla remixem skladby "The Best Way To Make Your Dreams Come True Is To Wake Up", která na vydání této kompilace upozorňuje jakožto singl. Na videoklip k této písni se můžete podívat pod článkem.

Dodejme, že "Touchstone Remixed" vyšlo digitálně již 23. ledna, od pondělí 6. února bude k mání i fyzicky. Pokud si desku objednáte na oficiálním webu Solarstone, můžete si zakoupit i speciální edici, která obsahuje dvanáct singlů. Na každém disku najdete wav soubor s masterem jednoho z remixů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY