Bruce Springsteen prozradil všechny podrobnosti k nové desce

21.01.2012 12:29 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Bruce Springsteen
© brucespringsteen.net
Už koncem loňského roku jsme vás informovali o chystaném turné Bruce Springsteena a E Street Band, v rámci kterého navštíví hudebník i Českou republiku. Také jsme se zmínili o chystané desce, ke které už známe veškeré detaily. Bude se jmenovat "Wrecking Ball" a na pultech se objeví 5. března.

V pořadí sedmnáctou studiovou nahrávku produkoval Ron Aniello. Ke spolupráci Bruce Springsteena a zmíněného producenta se vyjádřil zpěvákův manažer Jon Landau. "Byl to experiment s novým producentem. Bruce a Ron použili několik technik a způsobů, aby docílili rockového a zároveň svěžího díla," řekl. Dodejme, že z hostů se na nahrávce podílel například Tom Morello z Rage Against The Machine.

Z chystané novinky byl vybrán i pilotní singl "We Take Care Of Our Own", který jste mohli již slyšet v rádiích. Kompletní tracklist včetně posledních dvou bonusů vypadá takto: We Take Care Of Our Own, Easy Money, Shackled And Down, Jack Of All Trades, Death To My Hometown, This Depression, Wrecking Ball, You've Got It, Rocky Ground, Land Of Hope and Dreams, We Are Alive, Swallowed Up, American Land.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY