Santigold prozradila název nové desky

18.01.2012 15:41 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Santigold
© musicindustryreport.org
Od pětatřicetileté americké Santigold (původně Santogold) jsme už docela dlouho nic nového neslyšeli. Někteří možná zahlédli její hostovačku v "Don't Play No Game That I Can't Win" Beastie Boys, jiní ji viděli na Colours Of Ostrava, ale jak to tak vypadá, dočkáme se už "letos" její nové a déle chystané druhé studiové desky.

Muzikantka to alespoň prozradila v rozhovoru pro V Magazine, kde mimo jiné odtajnila i název chystané nahrávky: "Master Of My Make-Believe". K názvu podotkla, že "se album tak jmenuje, protože chce, aby bylo celé o vytváření si své vlastní reality". Na desce, která částečně vznikla na Jamajce, s ní dle všeho spolupracují Greg Kurstin, Switch, Dave Sitek a Nick Zinner (oba z Yeah Yeah Yeahs).

Eponymní debut Santi White aka Santigold vyšel v dubnu 2008 a vysloužil si tehdy docela pochvalné recenze. V UK se líbil natolik, že se prodal stříbrně. O chystané druhé desce, o které se mluví už více než rok a měla se prve jmenovat "American Dreaming", vás budeme - jako obvykle - nadále informovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY