Hurra Torpedo Čechy opět pobaví svým kuchyňským uměním

16.01.2012 12:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Hurra Torpedo
© Vojta Florian / musicserver.cz
Nuda na pódiu? Tak to rozhodně není krédo seskupení Hurra Torpedo, které místo běžných hudebních nástrojů používá ledničky, sporáky, pračky nebo mikrovlnky. Jakým stylem tyto nástroje tito muzikanti používají, posuďte sami: dne 26. ledna vystoupí sami ve velkém sále pražského Paláce Akropolis.

Pokud máte pocit, že už jste v životě viděli všechno, nenechte si ujít "kuchyňské" podání známých hitů od Britney Spears nebo Pixies. Trio performerů ve stylových modrých teplákových soupravách se do širšího povědomí dostalo před pěti lety, kdy miliony lidí na internetu zhlédly jejich klip s kuchyňskou úpravou osmdesátkového hitu "Total Eclipse Of The Heart". Záznam z norské televize udělal z kapely přes noc nefalšovaný internetový fenomén.

Vstupenky na koncert, jenž začíná o půl osmé večer, jsou k dostání v pokladně Paláce Akropolis. Do 25. ledna za ně zaplatíte 350 Kč a v den koncertu o stokorunu více.

Partnerem koncertu je společnost Elektrowin. Pokud nevíte, co se starými toastery, mixéry a dalšími elektrospotřebiči, doneste je v den koncertu s sebou a ze zakoupené vstupenky na tuto akci vám bude vráceno 100 Kč. Tato sleva se vztahuje i na lístky zakoupené v předprodeji.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY