3 x DVD+CD EWY FARNE / 3 x CD HORÁČEK & HAPKA & BRZOBOHATÝ / 3 x 2 vstupy na THE MASTER MUSICIANS OF JAJOUKA / 5 x 1 vstup na HAIGHT ASHBURY

09.01.2012 00:00 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 29. ledna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Ewa Farna - 18 Live
© facebook interpreta
K osmnáctým narozeninám patří samo sebou opulentní oslava. Toho si je vědoma i Ewa Farna a tak na počest své plnoletosti, kterou oslavila loni v srpnu, uspořádala koncert, ze kterého pořídila video i audio záznam. Celá energická show se odehrála v brněnské hale Vodová a majitelé záznamu se mohou těšit na dvanáct live písní, které vás zcela jistě zvednou ze židle. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x DVD+CD EWY FARNE "18 Live" vstoupíte tady.


Horáček & Hapka & Brzobohatý - Tante Cose Da Veder
© facebook interpreta
Konec loňského roku obohatil naši scénu jeden velice výjimečný projekt. Své síly spřáhli dohromady Michal Horáček, Petr Hapka a Ondřej Brzobohatý a zapracovali na písni "Tante Cose Da Veder". Tu předělali do různých podob, tudíž nehrozí, že se dostaví pocit, že posloucháte stále stejnou píseň. Na unikátním projektu si zazpívali mimo jiné i slavní umělci jako Jaromír Nohavica, Aneta Langerová nebo Dan Bárta. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MICHALA HORÁČKA, PETRA HAPKY A ONDŘEJE BRZOBOHATÉHO "Tante Cose Da Veder" vstoupíte tady.


Jajouka
© planetrock-booking.de
Česká republika má konečně tu čest, že se naší zemí rozezní tóny jedinečného muzikantského uskupení z Maroka The Master Musicians Of Jajouka. Jejich kouzlu podlehla i řada známých muzikantů v čele s Rolling Stones a Patti Smith. Rituální pištce proslavil Brian Jones, jež před svou smrtí muzikanty natočil a rozvířil tím světové hudební vody. Jejich umění ochromí 30. ledna pražskou Lucernu Music Bar. Společně s pořadatelskou agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tento koncert.

Do kvízu o 3 x 2 vstup na The Master Musicians Of Jajouka vstoupíte tady.

Pozor! Soutěž bude ukončena o půlnoci v pátek 27. ledna.
Haight Ashbury
© palacakropolis.cz
Pojmenovali se slavné městské části San Francisca a teď se snaží dělat vše pro to, aby mu nedělali ostudu. Upřímně daří se jim to moc dobře. Haight Ashbury jsou seskupením s Glasgow a v poslední době víří diskuze všech fanoušků nezávislé hudební scény. Britští hudební kritici si trio velmi oblíbili a jejich tvorbu přirovnávají k Velvet Underground nebo The Mamas & Papas. Zajímavostí je, že Haight Ashbury tvoří dva sourozenci a jejich nejlepší kamarádka. Společně s pořadatelskou agenturou vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tento koncert, který se uskuteční 23. ledna v Paláci Akropolis.

Do kvízu o 5 x 1 vstup na Haight Ashbury vstoupíte tady.

Pozor! Soutěž končí o půlnoci 20. ledna.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY