Lana Del Rey zařadila na "Born To Die" dvanáct písní

05.01.2012 13:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lana Del Rey - Born To Die
© facebook interpreta
Americká nová hvězda Lana Del Rey si svým loňským hitem "Video Games" získala nejen pozornost kritiky, ale i velkou přízeň fanoušků. Již koncem tohoto měsíce se můžeme těšit na její debutové album.

Deska dostala název "Born To Die", tedy stejně jako aktuální singlová novinka, kterou jsme před Vánocemi představili v našem Jukeboxu. Najdeme na ní dvanáct písní, mezi kterými nebude chybět ani skladba "Blue Jeans", která může být veřejnosti známa jakožto b-strana již zmiňovaného singlu "Video Games". Produkce celého alba se ujal kalifornský producentský a remixérský tým jménem RoboPop.

Aktuálně je v souvislosti s vydáním desky největší naděje vkládána do titulní písně, která bude od 22. ledna ke koupi jak digitálně, tak na CD. Píseň doplní i několik remixů, o které se postaral například Damon Albarn z kapely Gorillaz nebo projekt Woodkid & The Shoes.

Pro úplnost přinášíme k desce "Born To Die" finální tracklist: Video Games, Blue Jeans, Born To Die, Diet Mountain Dew, Million Dollar Man, Radio, Summertime Sadness, Carmen, Off To The Races, This Is What Makes Us Girls, Lolita, National Anthem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY