Podívejte se na 25 hitů roku 2011 v pěti minutách

31.12.2011 12:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

DJ Earworm - United State Of Pop 2011 (World Go Boom)
© DJ Earworm
Co je to mash-up, ví v Česku dnes už málokdo, na Západě se ale tento fenomén, zdá se, ještě stále udržuje. Jednou z vůdčích osobností tohoto hraní si s hraním si zůstává sanfranciský DJ Earworm. Ten o sobě dává vědět několikrát do roka, nejvýrazněji pak vždycky na jeho konci, kdy hudebním fanouškům předkládá největší hity uplynulých dvanácti měsíců v jednom pětiminutovém mega mash-upu, a to tradičně i s videoklipem.

"Rok 2011 nám dal songy plné lítosti, hněvu, pýchy a houževnatosti a songy plné ohně. A když vám někdo vezme všechno, co uděláte?" ptá se Earworm na svém webu a odpovídá: "World Go Boom." Výsledek, ve kterém dojde například na Adele, Lady Gaga, Bruna Marse, Katy Perry i Rihannu (kompletní seznam zmashupovaných najdete na zmíněných stránkách), žel pokračuje v trendu přefouknutosti a přearanžovanosti a nutno říct, že bez videa je prakticky nečitelný. Nicméně jako odkaz doby funguje. Koukejte níže...

A pokud vám mash-upy (potažmo celý DJ Earworm) dosud unikaly, tady jsou ony zbývající novoroční bootlegy: "United State Of Pop 2007", "United State Of Pop 2008 (Viva la Pop)", loňský "United State Of Pop 2009 (Blame It On The Pop)" a "United State Of Pop 2010 (Don't Stop The Pop)".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY