Sensation dorazí do Prahy i v příštím roce

31.12.2011 12:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sensation Innerspace flyer
© facebook interpreta
Pokud jste si nebyli jistí, zda se i příští rok v květnu budete moci obléknout od hlavy až k patě do bílé barvy a vyrazit na věhlasnou halovku, máte konečně jasno. Sensation i v roce 2012 dorazí do Prahy.

Tentokrát se nejúspěšnější halová akce na světě uskuteční v pražské O2 areně 19. května, kdy představí svou nejnovější show s názvem Innerspace. Akce tentokrát nabídne dobrodružnou cestu sedmi etapami osvícení. "Sdílení společného vědomí o naší vlastní vnitřní kráse bude opět spojeno s nezapomenutelným zážitkem, a to jak hudebním, tak vizuálním," lákají pořadatelé.

Prodej vstupenek začal ve čtvrtek 29. prosince na všech terminálech sítě Sazka Ticket, od pátku 30. prosince je pak možné provádět internetové rezervace. Čím dříve si vstupenku zakoupíte, tím levněji pořídíte. První vlna v počtu 2 000 vstupenek bude v prodeji za 1 250 Kč. Poté se cena během ledna a února navýší na 1 490 Kč. V březnu a dubnu budou lístky stát 1 590 Kč a v květnu 1 690 Kč. Cena na místě pak bude činit 1 790 Kč.

VIP vstupenky s přístupem na luxusní VIP terasu jsou v prodeji za 2 900 Kč. Golden lístky půjdou do prodeje za 4 900 Kč. Tyto vstupenky nabídnou možnost využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 areny, jež kromě několika barů či šatny zdarma, nabídne bohatý catering po celou dobu akce, a to v ceně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY