Britney Spears se bude potřetí vdávat

17.12.2011 19:09 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Britney Spears + Jason Trawick
© gossipcop.com
Britney Spears oslavila druhého prosince jubileum, princezně popu je už třicet. Před pár dny skončilo světové turné k její poslední desce, březnovému "Femme Fatale". Ale to není všechno, co se jí poslední dny přihodilo. Dle západních bulvárů požádal její boyfriend pantátu Spearse o ruku jeho slavné dcérky. A dostal povolenku.

Zpráva o třetím zasnoubení Britney obíhala světem už několik měsíců, nikdo ze zasvěcených ji však dosud nepotvrdil. Včera (v pátek) ale redakce bulvárního deníku TMZ informovala o tom, že současný přítel zpěvačky Jason Trawick požádal o její ruku. Stalo se tak údajně ve čtvrtek 15. prosince na soukromé oslavě jeho čtyřicátin. Tuto informaci deníku potvrdilo "několik zdrojů blízkých Britney".

Sama Britney Spears včera na Twitteru naznačila, že klepy jsou někdy pravda. "OMG, včera mě Jason překvapil dárkem, na který jsem tak dlouho čekala. Nemůžu se dočkat, až se vám pochlubím, mám z toho takovou radost!" A dnes už se až tak neostýchala: "Dnešní večer byl jedním z nejkrásnějších za celý můj život. Měli jsme se s mým snoubencem, nejbližšími přáteli a rodinou úplně báječně."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY