Goldfrapp zveřejnili obsah své první výběrovky

14.12.2011 16:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Goldfrapp - The Singles
© facebook interpreta
Není to tak dlouho, co jsme představili nový singl dua Goldfrapp, které bude počátkem příštího roku rekapitulovat. Nyní jsou tu kompletní informace k obsahu jejich výběrovky s názvem "The Singles".

Z pěti řadovek, které Alison Goldfrapp a Will Gregory doposud natočili, bylo vybráno dvanáct nejúspěšnějších singlů, které na výběru najdete převážně ve zkrácených rádiových úpravách. Ty doplní i dvě novinky. Kromě již zmiňované "Yellow Halo" to bude nová skladba s názvem "Melancholy Sky", která si na singlové vydání bude muset počkat do jara příštího roku.

V současné době je v plánu vydání na CD a vinylu, prozatím ještě nebylo rozhodnuto, zda se dočkáme i nějaké limitované edice, která by například obsahovala i DVD se všemi videoklipy nebo další CD s vybranými remixy.

Finální tracklist kolekce "The Singles", která vyjde 6. února, bude vypadat následovně: Ooh La La, Number 1, Strict Machine (Single Mix), Lovely Head, Utopia (Genetically Enriched), A&E, Happiness (Single Version), Train, Ride A White Horse (Single Version), Rocket, Believer, Black Cherry, Yellow Halo, Melancholy Sky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY