High Five vydávají debutové EP

08.12.2011 13:39 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

High Five - Dear Anna
© facebook interpreta
Pražská emo-popová kapela High Five po klipech ke skladbám "Our Kingdom" a "Wake Up" vydává svou první desku, EP "Dear Anna". Formace na něm pracovala od letošního jara, nahrávání proběhlo v září ve Studiu Psáry. Producentem je Jakub Alexa, o mix a mastering se postaral Filip Gemroth.

Na EP naleznete celkem pět anglicky zpívaných skladeb, kromě již zveřejněné "Wake Up" také titulní píseň "Dear Anna nebo třeba tanečnější "Take a Mirror". EP vyšlo 1. prosince pod labelem Česká muzika a kromě fyzického nosiče bude k dostání bude mimo jiné i v iTunes. Během prací na kolekci prošla kapela několika personálními změnami. Na desce tak vedle nového baskytaristy spolupracoval Stanislav Matoušek, doprovodný bubeník Mekyho Žbirky nebo Michala Hrůzy. Jako host se na nahrávce podílela také violoncellistka Terezie Kovalová.

Křest EP "Dear Anna" proběhne 19. ledna v pražském Lucerna Music Baru. High Five následně odjedou klubové turné společně s kapelou River Jordan. Tour zamíří i na Slovensko a do Rakouska. Více informací hledejte na Facebooku kapely.

Podívejte se na teaser z natáčení EP:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY