Radiohead vydají "From The Basement" i na DVD

11.11.2011 12:30 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Radiohead - The King of Limbs: Live From the Basement
© facebook interpreta
Angličan Thom Yorke a jeho banda Radiohead vydali svou osmou studiovku "The King Of Limbs" v únoru. Před časem jste mohli nakrátko zahlédnout celý záznam sessions "From The Basement", který se nyní dočkal svého data vydání. "The King Of Limbs: Live From The Basement" vyjde digitálně 19. prosince, fyzicky (na DVD a Blu-ray) někdy kolem ledna.

V setu odehraném pro britský televizní pořad "From The Basement" se dočkáte všech osmi songů z alba, dvou nevydaných kousků ("The Daily Mail" a "Staircase") a jednoho bonusu ("Supercollider"). O produkci záznamu, který byl odvysílán v TV v létě, se postaral (tak jako u alba) Nigel Godrich. Fyzická edice nabídne kromě nosiče i dvaatřicetistránkovou knihu plnou fotek.

Detaily a pre-order najdete na speciálním webu thekingoflimbs.com, kde se mimo jiné dočtete, že ačkoliv se fyzické verze v obchodech nejspíše neobjeví až do konce ledna, pokud si je rovnou předobjednáte, budou doručeny do Vánoc.

Tracklist "The King Of Limbs: Live From The Basement" Radiohead vypadá následovně: Bloom, The Daily Mail, Feral, Little By Little, Codex, Separator, Lotus Flower, Staircase, Morning Mr. Magpie, Give Up the Ghost, Supercollider (Bonus).

Na jeden z kousků, které DVD/Blu-ray nabídne, živou verzi songu "Bloom", se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY