Mark Ronson nebo Skrillex si pro dokument vyzkoušejí tradiční žánry hudby

30.10.2011 11:43 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Mark Ronson
© markronson.co.uk
Zástupci Hyundai Veloster ve spolupráci s The Recording Academy aka The Grammy spojili síly a přichystali si pro hudební fajnšmekry fikaný projekt nazvaný RE:GENERATION. Spojili pět současných a známých hudebních producentů s pěti tradičními hudebními žánry, "aby zjistili, jak dějiny hudby ovlivňují hudební budoucnost".

Do projektu se zapojili DJ Premier, Mark Ronson, Skrillex, Pretty Lights a The Crystal Method, vede jej Amir Bar-Lev a jeho výsledek by měl být venku v únoru příštího roku ve formě dokumentu na YouTube.com. V něm se všichni zapojení při remixování a přetváření žánrů potkají s nejednou překážkou.

Níže na vás čeká trailer, v němž se dozvíte fůru věcí. A pod ním si můžete rovnou poslechnout jeden z výsledků projektu, Ronsonovu píseň "A La Modeliste", ve které se tento producent a hudebník zhostil žánru jazz a ve které mu hostují kupříkladu Erykah Badu, Mos Def, Trombone Shorty, Zigaboo Modeliste a někteří členové The Dap Kings. Další informace pak najdete na oficiálním webu RE:GENERATION.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY