Madonna se přihlásí o naši lásku i s Martinem Solveigem

29.10.2011 11:57 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Madonna
© bharatwaves.com
Madonna si během posledních mnoha měsíců dala pauzu od hudby a věnovala se svému filmařskému koníčku. Teď je vše zpět v zajetých kolejích. Madge si natočila film a k úlevě svých hudebních fanoušků se vrátila k tvorbě nových songů. Jak jsme již psali, nový singl by měl mít premiéru v únoru. Tuto informaci několik zdrojů opět potvrdilo a přihodilo i domnělý název.

Novinka by měla nést jméno "Give Me All Your Love" a Madonna ji poprvé představí rovnou na Super Bowlu, finálovém zápasu amerického fotbalu. Dle serveru madonnarama.com popová hvězda podepsala smlouvu, díky které bude moci zazpívat pět songů. Jedním z nich bude i zmiňovaný nový singl produkovaný Francouzem Martinem Solveigem. Kromě popové ikony by se v písni měly objevit i rapperské hvězdy Nicki Minaj a M.I.A.

Vystoupit na finále amerického fotbalu je obrovskou příležitostí, protože se zpravidla jedná o nejsledovanější pořad v celých Spojených státech. Loni své umění předvedla formace Black Eyed Peas. Celá akce se uskuteční 5. února a Madonna prý ve "výběrovém řízení" porazila Lady Gaga, která o možnost zde vystoupit také usilovala.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY