Koncem října bude vyhlášení Břitva desetiletí, vystoupí První hoře a the.switch

20.10.2011 17:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

the.switch - Palác Akropolis, Praha, 11.5.2011
© Jan Dvořák / twarr58.cz
Brněnský klub Melodka bude 29. října 2011 hostit koncert "Břitva desetiletí", kterým bude završeno dosavadních deset ročníků českých výročních rockových cen Břitva.

O roli hlavních hvězd večera se podělí nadžánrový punk-jazz-rockový kabaret První hoře (držitelé Anděla za rok 2008) a naprostá špička českého tvrdého crossoveru the.switch (vítězové několika rockových soutěží). Sestavu doplní neméně pozoruhodná formace Dive a místní naděje sic.engine.

Nedílnou součástí večera bude udílení cen v několika kategoriích, o jejichž pořadí rozhodlo hlasování několika desítek převážně rockových a metalových publicistů. Vyhlášeno bude české rockové "Album desetiletí", ale i "Médium desetiletí", "Firma desetiletí", "Festival desetiletí", "Videoklip desetiletí" a několik dalších kategorií. Naprostou novinkou v historii cen Břitva bude zavedení čehosi na způsob "síně slávy". Do čerstvě založené "Galerie legend", zahrnující širokou oblast českého rocku, metalu a punku, budou uvedeny první tři "zasloužilé" kapely, z nichž někteří členové již přislíbili svou osobní přítomnost.

Vstupenky seženete v předprodeji v ceně 150 Kč v brněnských prodejnách Indies a Redblack i v samotném klubu. Vstupné přímo na místě bude maximálně 200 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY