Před Apparatem v Roxy zahrají Warren Suicide

10.10.2011 10:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Warren Suicide
© facebook interpreta
Apparat sám rozhodl, kdo bude jeho předkapela v listopadu v Roxy na Conference. Na celém evropském klubovém turné Saschu Ringa & spol. provází electroclashový projekt Warren Suicide. Ten týden před koncertem v Praze v klubu Roxy 7. listopadu vydává novou desku "World Warren III", na které se mimo jiné podílel Andrew Unruh z Einstürzende Neubauten.

Berlínské duo doprovázené alternativním třetím členem, kreslenou postavičkou Warrenem, vydalo zatím dvě desky, tu poslední nazvanou "Requiem For A Missing Link" před třemi lety na prestižní značce Shitkatapult. Třetí zmíněná placka "World Warren III" vyjde 28. října také na Shitkatapult. Producenty jsou Andrew Unruh z Einstürzende Neubauten, Moses Schneider a šéf Shitkatapult T.Raumschmiere. Na albu se mimo jiné podíleli Earl Harvin, Arne Augustin a Giovanni Nicoletta.

Hlavní hvězda listopadové Conference, berlínský projekt Apparat, přiveze do Prahy také nové album nazvané "The Devil's Walk", které vyšlo 27. září na značce Mute. Sascha Ring, hlava projektu, ho mimo jiné natočil s Joshuou Eustisem z Telefon Tel Aviv. Značná část desky vznikla na jejich společné cestě po Mexiku.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal. Do 24. října je pořídíte za 450 Kč (+ poplatek) a pak do 7. listopadu budou stát 510 Kč (+ poplatek).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY