Poslechněte si celou desku "Biophilia" Björk

06.10.2011 11:56 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Björk - Biophilia
© facebook interpreta
Sedmá studiovka Björk měla vyjít 27. září. Skladatelka v ní ale ještě na poslední chvíli chtěla některé skladby poupravit, vydání proto bylo odloženo až na 10. říjen. V tuto chvíli si můžete album "Biophilia" vychutnat v celé své kráse. I legálně.

Deska, která vznikala od roku 2008 a která se zaměřuje na to, jakou roli v přírodě hraje hudba, nabídne deset nových skladeb této Islanďanky a je součástí jejího multimediálního projektu "Biophilia", který "v sobě zahrnuje hudbu, aplikace, internet, instalace a živá vystoupení". K dostání bude nahrávka od pondělí jako klasické CD, jako digipackový deluxe se třemi bonusy, na dvou vinylech a jako historicky první "app-album" pro vaše iPhony a iPady (stáhnete si bezplatně "mateřskou aplikaci", do které nataháte písně v balíčcích, které kromě každého songu s virálem obsahují i nějakou hru).

O produkci desky, ze které jste již měli možnost slyšet například mix songu "Cosmogony" Serbana Gheney a vidět videoklipy ke "Crystalline" nebo čerstvému singlu "Moon", se postarala téměř sama Björk. Za poslechem směřujte na web NPR.org.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY