řekl v Medúze Xindl X - musicserver.cz">

"Příští rok si budou diváci na koncertech hrát a zpívat sami," řekl v Medúze Xindl X

29.09.2011 17:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Xindl X v Medúze
© facebook interpreta
Hudebník, scénárista a spisovatel Ondřej Ládek alias Xindl X je dalším ze slavných hostů, který svojí návštěvou poctil studio pořadu ČT Medúza. A to ku příležitosti vydání zpěvníku jeho vlastních písní, který právě teď vydává knižně. Jeho motivace ke vzniku této publikace přitom byla jasná - aby si jeho fanoušci mohli jeho písničky zahrát a zazpívat sami. A přesně k tomu je podle vlastních slov hodlá v budoucnu na svých koncertech i vyzvat.

V rozhovoru s moderátory Klárou Vytiskou a Petrem "Nastym" Cerhou se ale Xindl X rozpovídal i o práci na filmovém muzikálu "RAPortér", plánovaném akustickém dvojalbu i psaní textů pro ostatní interprety.

V další Medúze však dojde i na nové videoklipy od britských dubsteperů Nero, pražských The Chancers, britské skupiny Hard-Fi, Mariny & The Diamonds a spolupráci Václava Neckáře se skupinou Umakart. V pořadu bude opětovně vyhlášena i soutěž Medúza Band Open pro mladé a začínající skupiny, kterou Medúza připravuje společně se serverem Bandzone.cz. Veškeré detaily o ní najdete jak na oficiálních stránkách Medúzy, tak Bandzone.cz.

V premiéře můžete Medúzu s Xindlem X sledovat v sobotu 1. října pár minut po poledni na ČT2. Hned po ní bude v rámci projektu MM - Dvojitá dávka muziky následovat i sesterský pořad Musicblok.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY