Holandské duo W&W vydává debutové dvojalbum

29.09.2011 16:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

W&W - Impact
© facebook interpreta
Celé čtyři roky to trvalo, než holandské duo W&W vyprodukovalo materiál pro své první album. To je konečně na světě a navíc přináší hned dvě placky.

Pánové Willem van Hanegem a Ward van der Harst aka W&W se potkali v roce 2007 na akci s názvem Trance Energy a již po krátké době byl na světě první singl "Mustang". Ten okamžitě zabodoval v trance komunitě a získal si podporu předních světových DJs. Nyní konečně plní slib svým fanouškům a vydávají debut "Impact", na kterém najdeme celkem osmadvacet tracků. První disk obsahuje patnáct autorských skladeb, které W&W složili ať už sami, nebo se jedná o společné skladby s kolegy DJi. Můžeme se těšit na spolupráce s Leon Bolier, Ummet Ozcan nebo Ana Criado. Druhá placka je plná remixů jejich starších skladeb, které se na prodejné nosiče dostávají úplně poprvé.

Album prozatím vyšlo v minulém týdnu digitálně, jeho fyzická verze vychází 30. září. Do Česka by se mělo v distribuci dostat nejpozději do měsíce. Pokud nechcete čekat, můžete si ho objednat přímo u vydavatelství Armada a zároveň si i pod článkem poslechnout, co deska nabízí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY