Poslechněte si "We Found Love" Rihanny

22.09.2011 18:02 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Rihanna - We Found Love
© facebook interpreta
Pryč jsou doby, kdy se vydání nového alba ohlašovalo půl roku dopředu a na nový singl se čekalo měsíce. Nyní hudebníci klidně v neděli tvrdí, že ani nezačali nahrávat, a v pondělí pustí na internet nové album. Barbadoská kráska Rihanna vydala své poslední album "Loud" před necelým rokem a nyní se nečekaně chystá vydat desku další. A po pár dnech mlžení, kdy že to vlastně bude (původně se mluvilo o říjnu), měl dnes premiéru pilotní singl "We Found Love".

Písnička je podepsána featuring Calvin Harris, ostrovní producent a zpěvák se ale podílel pouze na skládání a produkci, jeho hlas ve skladbě neuslyšíte. Repetitivní taneční písnička nese jeho jasně rozeznatelný rukopis a pravděpodobně ji uslyšíme i živě při jejím pražském koncertě 7. prosince, kde Rihanně Harris bude dělat předskokana.

V této chvíli je jediná oficiální možnost, kde si "We Found Love" poslechnout, na Rihannině profilu na Facebooku. Tam kromě samotné písničky najdete i její text a postupně by měly být právě zde odhalovány další informace o skladbě i celé chystané desce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY