Dara Rolins je na obalu nové desky téměř nahá

20.09.2011 16:25 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dara Rolins - Stereo
© facebook interpreta
Slovensko už netrpělivě očekává nové album Dary Rolins "Stereo", které by se do obchodů mělo dostat na přelomu září a října. Alespoň to lze usuzovat z faktu, že singl "Nebe Peklo Raj", který nazpívala s Tomim Popovičem, se u našich sousedů drží na první příčce v rádiové hitparádě. U nás v Česku se skladba nedostala zatím ani do stovky nejhranějších skladeb, a tak přes ignoraci rádiových dramaturgů snad české příznivce zpěvačka zaujme alespoň obalem desky. Je na něm totiž téměř nahá. A další žhavé fotky by měly být i v bookletu.

Kromě obalu by ale nahrávka mohla získat body i samotnou hudební složkou. Na šestnácti skladbách se producentsky podílela skupina Kosheen a Honza Kleník (z Ohm Square), textařsky se mnohokrát projevila samotná Dara, písničkami přispěli třeba i Mike Trafik nebo Jana Kirschner.

Jakkoli je zpěvačka nyní opět v nelehké situaci, když byl opět otevřen loňský případ, kdy svým autem usmrtila člověka, snaží se věnovat nejen nové desce, ale také taneční soutěži "Let's Dance", v níž bude na Slovensku vystupovat v roli porotkyně. V těchto dnech také natočila videoklip k další skladbě s názvem "Fóbia".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY