řekl Jaromír Švejdík v Medúze - musicserver.cz">

"David Guetta okrádá rodiče," řekl Jaromír Švejdík v Medúze

16.09.2011 11:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Priessnitz v Medúze
© Pavel Kučera
Jeseničtí Priessnitz přišli do další Medúzy, aby povyprávěli o vzniku filmu "Alois Nebel", který jde právě do českých kin a současně sklízí úspěchy na filmových festivalech ve světě. Zpěvák kapely Jaromír Švejdík je totiž výtvarníkem a spoluautorem scénáře stejnojmenného komiksu, podle kterého film vznikl. A kytarista skupiny Petr Kružík k němu složil scénickou hudbu. Ve filmu však zaznění i písně samotných Priessnitz, a to včetně skladby "Mimosezóna", kterou formace v plném složení zahrála i ve studiu Medúzy.

Moderátoři Klára Vytisková a Nasty se však svých hostů ptali i na vztah k současné pop music a jejich názor na novinky nasazené do Medúzy, přičemž Jaromír Švejdík vyslovil názor, že David Guetta prostřednictvím své hudby okrádá rodiče svých dětských fanoušků, které tak nutí sáhnout kvůli jeho hudbě do kapsy. Součástí pořadu je i telefonát s Marií Rottrovou, která spolu s Václavem Neckářem rovněž nazpívala po jedné písni na soundtrack k "Aloisi Nebelovi".

Kromě již zmíněného Davida Guetty v další Medúze dojde též na novinky od Kasabian, Paramore či Debbi. V premiéře ji vysílá ČT2 v sobotu 17. září pár minut po poledni a hned následovat i navazovat bude v rámci projektu MM - Dvojitá dávka muziky i hudební pořad Musicblok.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY