- musicserver.cz">

Novinka The Gaslight Anthem bude "agresivní a osobní

16.09.2011 19:04 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

The Gaslight Anthem
© thefreethinkingmovement.com
americká rocková formace The Gaslight Anthem vydala poslední album v loňském roce a už se pouští do další placky. S nástupcem "American Slang" mají muzikanti velké plány, frontman Brian Fallon nyní poodhalil charakter nových písní.

"Bude fakt agresivní," řekl zpěvák o desce v rozhovoru pro magazín Billboard.com. Dále prozradil, že přípravy postupují dobře. "Právě nahráváme dema a dali jsme si za cíl udělat jich pětadvacet! Zatím máme deset. Skladby jsou rychlé - vlastně o dost rychlejší než v minulosti. Taky budou určitě osobní," naznačil.

Fallon se také rozpovídal o svém bočním projektu The Horrible Crowes, se kterým vydal začátkem srpna debutovou placku. LP se jmenuje "Elsie" a na příslušných skladbách se podílel také kytarista The Gaslight Anthem Ian Perkins. Brian Fallon ho nijak neomezoval - naopak mu povolil experimentovat s větší škálou nástrojů včetně varhan a smyčců. "Potřeboval jsem tyto skladby nahrát, abych se jako člověk dostal dál. Potřeboval jsem zjistit, čeho až jsem schopný," uvedl ke své sólovce zpěvák.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY